ESTI UNIC, AI YUNIKU

Lentilele si ramele obisnuite pot fi personalizate numai pana la un anumit nivel. Parametrii ramelor nu sunt variabili, iar lentilele se vor ajusta in functie de dimensiunile acestora, ceea ce poate compromite acuritatea vizuala.

Pentru a rezolva aceasta problema, HOYA a dezvoltat YUNIKU, o clasa noua de ochelari de vedere croiti 3D, destinati in totalitate pentru vederea optima a purtatoruluiPe scurt, YUNIKU inseamna:

-O solutie completa de corectie a vederii.

-Ochelari centrati pe vedere, proiectati in intregime pe baza parametriilor optimi de vedere ai purtatorului.

-Ochelari croiti 3D; rama se produce la comanda avand la baza parametrii ideali ai lentilei si fizionomia purtatorului, asigurand astfel performante optice fara precedent, o adaptare perfecta si un comfort optim la purtare.

-Include o selectie exclusiva de rame, designuri, culori, texturi si finisaje.Lentilele YUNIKU sunt fabricate cu ajutorul tehnologiei marca Hoya ID Free form Design, incorporand tehnologia de armonizare binoculara. Prima garanteaza campuri vizuale fara distorsiuni chiar si in timpul miscarilor dinamice, si trecere lina de la distanta la aproape.

Cea din urma corecteaza diferentele de dioptrii dintre ochiul drept si cel stang, asigurand o performanta binoculara fara precedent si o profunzime excelenta a vederii.

Toate lentilele YUNIKU sunt verificate cu modelul de ochi binocular, procedura inovatoare care valideaza designul lentilelor in conditii reale, anterior intrarii in productie.