BINE ATI VENIT LA EXPERTOPTIK,mai exact familia expertoptik, pentru că urmăm o tradiție de familie in domeniul optici medicale, incă din 1982. Am parcurs fiecare etapă a evoluției tehnologiei si a inovației ,am învățat din fiecare sensul transformări, am dotat  cabinetul si atelierul nostru de montaj cu echipamente si tehnologie de înaltă performanță si precizie .
Deținem un singur centru de optică medicală ,situat in Bucuresti Calea Mosilor, aici am inceput activitatea acum 39 de ani si ne dorim ca  intreaga noastră energie si atenție să fie canalizată către relația cu clienții si pacienții nostri, din respect pentru increderea pe care ne-au acordat-o alegând expertoptik.
Astfel, îmbinând cunoștințele si experiența noastra cu tehnologia actuală, putem  oferi servicii si consultanță la nivel de profesionisti ai vederii .
Consultația sau interpretarea rețetei , consultanța in alegerea ramelor căt si a lentilelor pentru a crea un dispozitiv medical personalizat in funcție de optiunile fiecărui pacient, este realizată de experți autorizați in domeniul sănătății vederii .
Partenerii nostri au fost atent selecționați de-a lungul anilor, deoarece calitatea
materialelor utilizate înseamnă: performanță,design ,confort și fiabilitate ,din acest motiv brandurile partenere sunt doar bussines si  premium .
Totodată produsele comercializate de magazinul nostru beneficiază de garanție cuprinsă intre 24  si 36 luni.
De asemenea întreținere dispozitivelor medicale achiziționate de la expertoptik este gratuită pe toata perioada lor de utilizare.
Testează-ne experiența si vei vedea diferența ! Fă-ți o programare !

[products columns="4" orderby="title" ids="79, 74, 69, 47"]