Având ca motiv compozițional cablul de oțel împletit preluat din civilizația celtică, Charriol Eyewear este o linie de ochelari poziționată în segmentul mass market premium. Conceptul de proiectare ține seama de valorile binecunoscute ale brandului Charriol, rezumate în sloganul “L’art de vivre la difference”.

Ochelarii Charriol se diferențiază prin calitatea excepționala a finisării suprafețelor, prin juxtapuneri de materiale și texturi, aspectul luxury fiind susținut de manufactura artizanală și detaliile atent studiate (inserții de pietre semiprețioase, cristale Swarovski, decoruri din lemn exotic etc).

Charriol se adresează celor care cunosc și apreciază brandurile de prestigiu, dorind să poarte accesorii fashion remarcabile printr-un stil sofisticat ce combină o mare doză de originalitate, cu echilibrul dintre tradiție și modernitate. Consumatorul Charriol își dorește apreciere socială, accesoriile personale evidențiindu-se prin strălucire, rafinament și cele mai înalte standarde de calitate.

Maison Azzaro deține două linii de produse, distincte prin adresabilitate – Loris Azzaro este o linie de ochelari exclusiv feminină ce numară 40 de modele, în vreme ce Azzaro Paris se adresează ambelor genuri de purtători. Colecția Azzaro Paris 2020 include 99 de modele, din care 47 sunt pentru femei, iar 56 de modele sunt bărbătești.

Ochelarii Clark aparțin categoriei house brand și sunt poziționați in segmentul medium, configurând colecția cea mai bine vândută a fabricantului italian Trevi Coliseum. De peste 30 de ani, Clark este comercializat în magazinele de optică europene – Italia, Franța, Spania, Austria, Slovenia, Croația sau Cipru, precum și în alte magazine din Asia, Orientul Mijlociu sau Statele Unite.

Brandul Charmant-Z este una din licențele proprii fabricantului japonez Charmant Group, fiind poziționat în segmentului mass market premium și adresându-se publicului masculin. Monturile Charmant-Z sunt expresia unui concept unitar de design ce combină performanțele Excellence Titan, cel mai performant aliaj de titan realizat de Charmant, cu dezideratele frumuseții funcționale pentru a oferi purtătorilor o imagine atemporală, precum și o inegalabilă fiabilitate și confort.